Bestilling af varen

Når du bestiller en vare, sender jeg en ordrebekræftelse til dig.

Levering
Bestillinger sendes med Post Danmark normalt inden for 1-5 dage efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil normalt ske indenfor ca. 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges. Jeg sender med Post Danmark til en fast pris på 50 kr, der dækker porto og emballage. Du kan også vælge at hente varen selv hvis du bor i nærheden af mig, og så koster det selvfølgelig ikke noget.

Reklamation
Som forbruger har man 2 års reklamationsret ved fejl eller mangler, hvilket betyder at man f.eks. kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen – afhængig af den konkrete situation. Dette er betinget af, at reklamationen er berettiget. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening. Hvis køber opdager en fejl, skal køber henvende sig til julepynteriet@gmail.com

Fortrydelsesret
Som køber har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, hvor du modtager varen. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget, dette gælder også for emballage. Du skal selv betale de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Kontakt os, hvis du ønsker at returnere en vare.

Betaling
På min webshop er der mulighed for at betale online med PayPal. Du behøver ikke en konto på Paypal, men kan bruge dit Visa eller andet internationalt kreditkort. Paypal kan ikke modtage rene Dankort.
Desuden kan du overføre til min bankkonto eller efter aftale betale direkte med MobilePay eller Swipp.